fbpx
Breng de bedoelingen van je ziel tot leven

Blog

Word lid van onze e-maillijst en download een exemplaar van de Pathway Gebed Proces ©

Eén wereld, één menselijke familie

by | 22 mei 2021 | Akashic Records, Blog, Covid, Evenementen, Recente Berichten | 0 reacties

Als ik terugdenk aan de jaren zestig, toen de allereerste beelden van onze aarde vanuit de ruimte hun weg naar onze kranten en tijdschriften begonnen te vinden, herinner ik me een gevoel van ontzag voor de schoonheid en pracht van onze Terra Firma.

De aarde is een kostbaar juweel in de duisternis van de ruimte, en onze oceanen en rivieren, bergen en woestijnen, bossen en velden, dorpen en steden creëren een mozaïek van levenservaringen door de eeuwen heen. We hebben zoveel geluk dat we zo'n mooi huis hebben, dat we delen met bijna acht miljard mensen!

Moderne technologie heeft een enorme impact om mensen op deze planeet bij elkaar te brengen. Ik sta versteld als ik het voorrecht heb om diepe connecties op zielsniveau te ontwikkelen met studenten aan de andere kant van de wereld. Als ik in een videosessie zit met iemand wiens kat nonchalant over haar bureau loopt, of wiens verbinding wordt onderbroken door een enorme storm als ik alleen een heldere lucht zie in mijn uithoek van de wereld, verwonder ik me over de kracht van realtime videoverbindingen !

Wat een avontuur is het om vandaag te leven, nu we de mogelijkheid hebben om met één druk op de knop enorme verschillen in cultuur, taal, tijdzone en geografie te doorkruisen. Aangezien het mijn levenswerk is om mensen te leren werken in de Akasha-kronieken, stelt de technologie van vandaag me in staat om mijn bereik exponentieel te vergroten.

Ik heb net een spectaculaire lerarenopleiding in Taiwan en China voltooid, allemaal online, en ik verheug me samen met mijn pas benoemde gecertificeerde leraren die mijn leringen zullen gaan geven aan studenten in dat prachtige deel van de planeet. Ons team heeft heel hard gewerkt om taalbarrières en technologische uitdagingen te overwinnen, maar de verbinding van onze Hearts, Minds en Will was sterk genoeg om de fysieke obstakels te overwinnen.

Terwijl we het pad van onze groeiende technologie en onze toenemende verbinding met onze menselijke familie over de hele wereld blijven volgen, is hier een meditatieve oefening om je Akasha-beoefening te helpen verrijken:

Sluit je ogen, open je bewustzijn en ga in je hart naar het diepe reservoir van oneindig licht van je hart.

Breid je bewustzijn naar boven uit en sta jezelf toe om je bewust te worden van het Akasha Licht, het Licht van het Leven, boven je.

Ervaar je verbinding tussen je hart, het hart van de aarde en het hart van het licht.

Verbreed je visie om iedereen te omvatten, ongeacht waar ze zich bevinden, allemaal verbonden door het hart van licht.

Zoals de aard van licht om uit te stralen is, manifesteert het zich ook, en voor ons kan onze eenheid worden uitgedrukt door onze technologie, de technologie die we gebruiken in werk en spel. Kabels en modems. Hardware en software. Deze zijn allemaal een uitdrukking van de eenheid die we in ons hart dragen.

Herken de heilige ruimte die je hebt tussen het menselijke, het spirituele en de technische uitdrukking van licht door onze technologie.

Bedankt allemaal voor het delen van uw licht met onze acht miljard naaste buren!