Pagina selecteren

Word lid van onze e-maillijst en download een exemplaar van de Pathway Gebed Proces ©

Wie is Linda Howe?

Wie is Linda Howe?

Een spirituele pionier, eerst om de wereldgemeenschap een sleutel te geven om de Akashic Records te ontgrendelen, een dimensie van bewustzijn die het trillingsverslag bevat van alles dat elke ziel ooit heeft gedacht, gezegd en gedaan

Een praktische visionair werken aan het promoten van toepasselijke spirituele principes en waarheden die de kwaliteit van het dagelijks leven veranderen

Een meesterdocent en prijswinnende auteur haar deel doen ontbranden het licht van bewustwording over de hele wereld

Achtergrond- en onderwijsdetails, Klik hier alsjeblieft.

Linda Howe
Verwelkomt jou

Linda Howe verwelkomt je

Linda's reis

Linda's reis

Linda Howe - hoe toegang te krijgen tot de akashic-records

Het was precies 25 jaar geleden toen ik voor het eerst het woord 'Akasha' hoorde. Ik kan nooit het gevoel vergeten dat iemand een toets op de piano had ingedrukt, die het geluid van mijn ziel weerspiegelde. Hoewel het Sanskrietwoord vreemd was voor deze Midwesterner, was er iets vertrouwd aan. Later hoorde ik dat het verwees naar de primaire substantie van het leven: dat waaruit alle dingen zijn gevormd. Hoe perfect - want toen ik mijn eigen Akashic-records gebruikte, was het alsof ik 'thuiskwam'. Dit was waar ik naar op zoek was, sinds een transformerende ervaring op 24-jarige leeftijd, toen ik een overweldigend gevoel van de goddelijke aanwezigheid en de eenheid van de hele schepping.

In de heilige oneindigheid van de archieven werd ik bekrachtigd en getransformeerd toen ik precies de buitengewone wijsheid, praktische begeleiding en energieke ondersteuning begon te krijgen die ik nodig had. Ik begon mijn verhaal te begrijpen: wie ik in andere levens was geweest en waarom ik nu hier op aarde ben. En naarmate de tijd verstreek, hoorde ik dat ik kon rekenen op de Records om me nooit in de steek te laten.

In die seismische galm een ​​kwart eeuw geleden werd mijn passie voor het leven geboren: andere zoekers helpen, zoals jij, jezelf leren kennen door de onvoorwaardelijk liefhebbende en wijze lens van de ziel. Licht dat Licht ontmoet, zo transformeren we de wereld!

Het Pathway Prayer Process © om toegang te krijgen tot het hart van de Akasha-archieven

Het Pathway Prayer Process © om toegang te krijgen tot het hart van de Akasha-archieven

In de VS was het door het werk van Edgar Cayce in het begin van de twintigste eeuw ("The Sleeping Prophet") dat de metingen van Akashic Records een vertrouwde praktijk werden in de beweging van bewustzijnsontwikkeling. Tegenwoordig zijn de archieven niet langer het exclusieve domein van heiligen, geleerden en mystici. Het collectieve bewustzijn van de mensheid is aan het groeien, evolueren en volwassen worden.

Nu kan iedereen bewuste, betrouwbare toegang krijgen tot dit energieke archief van de vroegere, huidige en toekomstige mogelijkheden van onze ziel, door mijn Pathway Gebed Proces ©. Ik creëerde het gebed - en stelde het vrij beschikbaar - in 2001. Ik voel me vereerd en nederig om te zeggen dat deze revolutionaire beweging een wereldwijde Akasha-beweging heeft gekatalyseerd. Het gebed is buitengewoon krachtig en uniek omdat het zoekers over de hele wereld in staat stelt om niet alleen de Records te "ontgrendelen", maar ook om het hart, de zetel van wijsheid, van deze vibrerende dimensie binnen te gaan.

In het proces van het openen van de Records voor onszelf of anderen, gaan we over van een staat van gewoon menselijk bewustzijn naar een staat van Goddelijk universeel bewustzijn, waarin we onze Eenheid met het Goddelijke op alle niveaus herkennen. Hierdoor kunnen we de indrukken en trillingen van de Records waarnemen. En dus hebben de Records de mensheid gediend door een buitengewone staat te zijn waardoor we goddelijke verlichting in een beheersbaar tempo kunnen ontvangen - en integreren in onze menselijke ervaring. Glimpses of Heaven on earth!

Voor enkele Q & A-video's over de Akashic Records en het Pathway Prayer Process, klik dan hier.

Let op: Spreken en onderwijzen, internationale aanwezigheid, lezingen, lessen en gecertificeerde leraren gepresenteerd door het Linda Howe Centrum voor Akashic Studies worden niet weergegeven als enige vorm van medische, gedrags- of geestelijke gezondheidszorg. Volgens de wet worden voor deze diensten geen gezondheidsvoordelen gedaan.

Het Linda Howe Centrum voor Akashic Studies:
Persoonlijk en online

Het Linda Howe Centrum voor Akashic Studies:
Persoonlijk en online

Naarmate mijn ervaring in de Records groeide, ontdekte ik dat elke Akashic-lezing een genezende ervaring was, voor zowel de beoefenaar als de cliënt. Ik was in! Drieëntwintig jaar geleden begon ik met lesgeven en keek ik nooit meer achterom. Een geïnspireerd, uitgebreid curriculum werd me onthuld door mijn uitgebreide werk in de Akashic Records en in 2001 richtte ik het Linda Howe Center for Akashic Studies op. Vandaag via mijn Pathway Gebed Proces ©, persoonlijke en online lessen (certificering of verrijking), bekroonde boeken, opnames, persoonlijk overleg en spreekbeurten, bied ik methodologie aan die is ontworpen om studenten bewust en verantwoordelijk te helpen

  • Ervaar en druk de doelen van hun ziel uit, en
  • Betrek de archieven rechtstreeks voor inzicht, begeleiding en praktische spirituele wijsheid.

Studenten die met succes een certificeringsles voltooien, zijn klaar om Akashic Practitioners te zijn die niet alleen hun eigen records kunnen lezen, maar ook de records van anderen, met hun toestemming.

Ik werk graag persoonlijk met mijn studenten, maar verlangde er ook naar mijn aanpak te delen met een nog breder publiek. En dus schreef ik drie COVR Award-winnende boeken: Hoe de Akashic Records te lezen: toegang tot het archief van de ziel en haar reis (Klinkt waar, 2009), Genezing door de Akasha-verslagen: de kracht van uw heilige wonden gebruiken om de perfectie van uw ziel te ontdekken (Klinkt waar, 2016, 2011) en Ontdek het pad van je ziel door de Akasha-archieven: je leven van gewoon naar buitengewoon brengen (Hay House, 2015). Dit jaar is heel speciaal voor mij, want het markeert de 10th verjaardag van mijn eerste boek, dat mijn Pathway Prayer Process © aan een wereldwijd publiek introduceerde!

Vandaag bied ik vijf certificeringsklassen aan, waarvan er vier zijn gebaseerd op mijn gepubliceerde boeken. Ik ben onlangs begonnen met het geven van de vijfde certificering, "Je bestemming manifesteren via de Akashic Records" en geniet van het werken aan de boekversie.

Het bereik van mijn werk is ook vergroot door mijn opwindende internationale studiereizen, hoewel ik blij ben dat ik sommige Amerikaanse privélessen in mijn schema kan persen.

En op veler verzoek heb ik de afgelopen jaren videoklassen online aangeboden om mijn werk toegankelijker te maken voor studenten over de hele wereld. Ik ben erg blij om de nieuwe aan te kondigen Linda Howe Online Center voor Akashic Studies, dat nu live is via het platform LearnItLive.com, biedt spannend nieuwe kansen voor je om zowel met mij als met te werken verschillende zorgvuldig geselecteerde Akashic Records-leraren die ik grondig heb getraind en gecertificeerd.

Akashic Records gecertificeerde lerarenopleiding

Akashic Records gecertificeerde lerarenopleiding

Akashic Records professionele instructeurstraining

Vele jaren geleden had ik een verrassend besef van het activeren van Akashic Light, dat de hele wereld omhulde - elk continent, alle mensen uit alle lagen van de bevolking. En nu begint deze krachtige en mooie droom zich te manifesteren door een buitengewone groep hoog opgeleide en volleerd Lichtwerkers, mijn gecertificeerde leraren.

Ik ben verheugd aan te kondigen dat een zeldzame Certified Teacher Training and Certification-les zal plaatsvinden van 7-13 augustus 2022 in Chicago, Illinois. Om in aanmerking te komen voor toelating tot dit intensieve programma, moeten studenten elk van mijn vijf Certificeringsklassen met succes hebben voltooid:

  • Beoefenaar certificering
  • Advanced Practitioner-certificering
  • Genezing door de Akashic Records-certificering
  • Ontdek de padcertificering van je ziel
  • De manifestatie van de doelstellingen van je ziel manifesteren

Zul je me vergezellen in het versnellen van de beweging van Akashic Light over de hele wereld? Samen kunnen we doen wat alleen onmogelijk is! Alstublieft Klik hier om meer te weten te komen over deze opwindende kans.

Stats
Spreken en onderwijzen, internationale aanwezigheid, lezingen, lessen en gecertificeerde leraren worden gepresenteerd door het Linda Howe Center for Akashic Studies.