Word lid van onze e-maillijst en download een exemplaar van de Pathway Gebed Proces ©

Het is spirituele wellnessmaand!

by | 4-2020-XNUMX | Akashic Records, artikelen, Blog, Recente Berichten | 0 reacties

Dit sprak echt tot mijn verbeelding. . . Ik hoorde zojuist dat maart Spiritual Wellness Maand is! Ik had nooit echt over die exacte term nagedacht, maar het suggereert precies het soort concepten dat Lichtwerkers zoals wij graag verkennen.

Ik denk aan 'spiritueel' als een ander woord voor liefde. Onzichtbaar, niet opgemerkt door het menselijk oog, geest in zijn ruwe staat. Als iets spiritueel is, is het geworteld in liefde, het uitdrukken en aanmoedigen van liefde in al zijn variëteiten. "Wellness" is een eenvoudiger, aardse term. Het verwijst naar een positieve gezondheidstoestand. Spiritueel welzijn heeft dus alles te maken met de staat van onze liefhebbende aard en ervaringen.

De meeste dagen, zonder herinneringen, heb ik een zwak besef van het bestaan ​​als een spiritueel wezen in menselijke vorm. Dit 'spirituele' zijn is de basis van alle uitdrukkingen: fysiek, emotioneel en mentaal. Acties, gevoelens en gedachten. Spiritueel is de context hiervoor! Denkend volgens deze lijnen, verwacht ik dat mijn gedrag, emoties en ideeën identificeerbare kenmerken van liefde uitdrukken.

Voortgaand op dit pad, herinner ik me dat de doelen van mijn ziel een uitvloeisel zijn van mijn persoonlijke ervaring en uitdrukking van de liefde die mijn ziel omvat. Het is logisch dat mijn spirituele welzijn kan worden versterkt door me te concentreren op wat mijn individuele ervaring en uitdrukking van liefde op een bepaalde dag inspireert en ontsteekt. Als visionair is het gemakkelijk om in brede streken over de liefde na te denken in het kader van mijn hele leven. Als een gewoon persoon is het essentieel om het dagelijkse leven - deze dag - te voorzien van een visionair perspectief.

Dus laten we dit maart dicht bij ons hart houden en het zien als een heilige omgeving om de staat van onze geest te koesteren, te koesteren. Elke "Wellness-woensdag" deze maand wordt je uitgenodigd om mee te doen aan een spiritueel fitnessavontuur! Ik zal elke week twee vragen delen, ontworpen om ons te helpen ontdekken welke elementen in ons leven de oneindige liefde binnenin stimuleren - ons geluk, gemoedsrust en persoonlijke vrijheid genereren.

Overweeg deze week ...

  1. Van welke activiteit word ik gelukkig? Of vredig? Of geïnspireerd? Wat kan ik vandaag doen, met wat ik heb, dat brengt me plezier? Doe Maar! Geniet ervan. Je persoonlijke geluk is belangrijk op de spirituele reis!
  2. Stel je voor dat je op schattenjacht bent. Gewoon een eendaags avontuur. Kun je liefde en geluk zoeken en vinden zoals het in de wereld tot uitdrukking komt? Noteer wat u vindt.

Laten we onze bevindingen delen op www.facebook.com/lindahoweakashicstudies tijdens Facebook Live op dinsdag 3/10 om 1:XNUMX uur CST!